Zakelijk vervoer

De specialist voor al uw zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar zakelijk taxivervoer? Taxi Roberto Weert is dé ideale partner voor al uw zakelijke ritten. Onze diensten zijn erop gericht u de beste service, kwaliteit te bieden.

Wij brengen u of uw zakenrelaties direct van het vliegveld, hotel of bedrijf op iedere gewenste tijd naar de plaats van bestemming. En dit allemaal tegen voordelige tarieven!

Onze klanten:

Wat vinden onze klanten

Mijn vriend en ik zaten vast in een uithoek van België en er reden geen bussen. We hadden als laatste redmiddel deze taxi gebeld en we werden gelijk opgehaald en voor 40 euro naar Weert gebracht. Echt een aardige chauffeur en hij heeft ons zeker uit de brand geholpen! Bedankt!!

Claire de Court

Lives in: Weert en omstreken
 
De NS faalde weer waardoor ik mijn vlucht in Eindhoven dreigde te missen. Ik was natuurlijk niet te genieten en gestressd, maar deze aardige meneer heeft dit tot een enorm leuke rit weten te maken. Top taxi! Ik had geen gepast geld bij, maar hij was zo eerlijk om het wisselgeld terug te storten! 😉

Amida Tiggelovend

Lives in: Weert en omstreken
 
Ik heb vorige week van weert naar maaseik gereden met taxi roberto. Ik heb me super veilig gevoel en kan taxi roberto dan ook ten zeerste aan iedereen aanbevelen! Echt super!

Mc Terlingen

Lives in: Weert en omstreken
 
Heeft me vandaag echt uit de brand geholpen met een spoedrit: snel, veilig, vriendelijk en buitengewoon goede service. Dank!

Jelmer van Dijk

Lives in: Weert en omstreken
 

Wagenpark

Wij hebben een selectie van 2 verschillende type taxi's

Taxi Limousine

Geschikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden.  Zit- en reiscomfort ‘Hoe zit de passagier?’. Dat is voor personenvervoer een heel belangrijke vraag. En we moeten toegeven, bij Taxi Roberto is dat echt fantastisch.

Taxibus

Voor groepen t/m 8 personen beschikt Taxi Roberto Weert over een eigen bus. U reist bij ons in moderne, comfortabele taxibus met professionele en nette chauffeurs.

Contact ons

Uw rit
Onze zorg

KvK nr.: 65030761
BTW nr.: NL221647491B02

taxirobertoweert@gmail.com
www.taxirobertoweert.nl

Vul onderstaande contactformulier in bij vragen.

24/7
Tot uw dienst

Contact

Stuur ons een e-mail. Alle velden met * zijn verplicht.