Regulier vervoer

Veilig en comfortabel uit & thuis

Gezellig naar een feestje? Doorwerken terwijl u reist naar een vergadering? Een bezoekje aan het ziekenhuis? Wij zorgen ervoor dat er een comfortabele taxi voor u klaar staat. Een reguliere taxi kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct bestellen. Of u nu alleen, of met een kleine groep bent, wij brengen u veilig naar uw bestemming.

Eerlijk en transparant

U weet van tevoren wat de taxirit u kost, geen verborgen kosten of extra’s. Dit is zowel voor u als voor onze chauffeurs wel zo prettig.

Persoonlijk en vertrouwd

Bij Taxi Roberto bent u niet zomaar een klant, wij willen graag dat u terug komt en ons als uw vaste partner ziet. Daarom krijgt u van ons een persoonlijke service.

Prijs-Kwaliteitverhouding

Wij beloven u de beste prijs kwaliteitverhouding, maar dit is niet de reden dat u voor ons blijft kiezen. Want u wilt natuurlijk vooral prettig vervoerd worden. Bij Taxi Roberto wordt u altijd vervoerd in een nette, ruime taxi met een chauffeur die zijn talen spreekt en weet wat gastvrijheid en veilig rijgedrag is.

Wat vinden onze klanten

Heeft me vandaag echt uit de brand geholpen met een spoedrit: snel, veilig, vriendelijk en buitengewoon goede service. Dank!

Jelmer van Dijk

Lives in: Weert en omstreken
 
Ik heb vorige week van weert naar maaseik gereden met taxi roberto. Ik heb me super veilig gevoel en kan taxi roberto dan ook ten zeerste aan iedereen aanbevelen! Echt super!

Mc Terlingen

Lives in: Weert en omstreken
 
De NS faalde weer waardoor ik mijn vlucht in Eindhoven dreigde te missen. Ik was natuurlijk niet te genieten en gestressd, maar deze aardige meneer heeft dit tot een enorm leuke rit weten te maken. Top taxi! Ik had geen gepast geld bij, maar hij was zo eerlijk om het wisselgeld terug te storten! 😉

Amida Tiggelovend

Lives in: Weert en omstreken
 
Mijn vriend en ik zaten vast in een uithoek van België en er reden geen bussen. We hadden als laatste redmiddel deze taxi gebeld en we werden gelijk opgehaald en voor 40 euro naar Weert gebracht. Echt een aardige chauffeur en hij heeft ons zeker uit de brand geholpen! Bedankt!!

Claire de Court

Lives in: Weert en omstreken
 

Wagenpark

Wij hebben een selectie van 2 verschillende type taxi's

Taxi Limousine

Geschikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden.  Zit- en reiscomfort ‘Hoe zit de passagier?’. Dat is voor personenvervoer een heel belangrijke vraag. En we moeten toegeven, bij Taxi Roberto is dat echt fantastisch.

Taxibus

Voor groepen t/m 8 personen beschikt Taxi Roberto Weert over een eigen bus. U reist bij ons in moderne, comfortabele taxibus met professionele en nette chauffeurs.

Contact ons

Uw rit
Onze zorg

KvK nr.: 65030761
BTW nr.: NL221647491B02

taxirobertoweert@gmail.com
www.taxirobertoweert.nl

Vul onderstaande contactformulier in bij vragen.

24/7
Tot uw dienst

Contact

Stuur ons een e-mail. Alle velden met * zijn verplicht.