Over ons

Taxi Roberto brengt u comfortabel naar uw bestemming.

Om u zo snel en veilig mogelijk naar de plaats van bestemming te vervoeren beschikken wij over een modern wagenpark en professionele chauffeurs.

Klanttevredenheid 100%

Tevreden klanten zijn goud waard!

Reactie tijd 97%

Bijna altijd een taxi beschikbaar op uw tijdstip

Werkgebied 45%

Wij werken in Weert en omstreken (o.a. Nederweert, Budel, Maarheeze en Stramproy) , we doen ons best ons werkgebied uit te breiden.

Wie zijn wij

Snel, veilig, comfortabel en voordelig vervoer!

Taxi Roberto is een erkend taxibedrijf in Weert en omstreken (o.a. Nederweert, Budel, Maarheeze en Stramproy) . Wij bieden vanuit onze taxistandplaats in Weert vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U bent bij Taxi Roberto Weert ook aan het juiste adres voor luchthavenvervoer naar o.a. Eindhoven, Schiphol, Weeze, Brussel, (Zaventem/Charleroi) en Maastricht airport

Regulier vervoer

Een reguliere taxi kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week direct bestellen. Of u nu alleen, of met een kleine groep bent, wij brengen u veilig naar uw bestemming.

Busvervoer

Wij helpen u graag verder bij uw groepsreizen! Wij beschikken over taxibussen die ruim en comfortabel zijn en daardoor uitermate geschikt zijn voor groepsreizen tot 8 personen.

Zakelijk vervoer

Wij brengen u of uw zakenrelaties direct van het vliegveld, hotel of bedrijf op iedere gewenste tijd naar de plaats van bestemming. En dit allemaal tegen voordelige tarieven!

Wagenpark

Wij hebben een selectie van 2 verschillende type taxi's

Taxi Limousine

Geschikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden.  Zit- en reiscomfort ‘Hoe zit de passagier?’. Dat is voor personenvervoer een heel belangrijke vraag. En we moeten toegeven, bij Taxi Roberto is dat echt fantastisch.

Taxibus

Voor groepen t/m 8 personen beschikt Taxi Roberto Weert over een eigen bus. U reist bij ons in moderne, comfortabele taxibus met professionele en nette chauffeurs.

Contact ons

Uw rit
Onze zorg

KvK nr.: 65030761
BTW nr.: NL221647491B02

taxirobertoweert@gmail.com
www.taxirobertoweert.nl

Vul onderstaande contactformulier in bij vragen.

24/7
Tot uw dienst

Contact

Stuur ons een e-mail. Alle velden met * zijn verplicht.

Contact Form Demo (#3)